Oferta speciala la piese auto PROFITA DE OFERTE!

Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

Drepturile dvs. referitoare la datele cu caracter personal

 

       Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie de drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal: 

 • Accesul: Ne puteti cere sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal; sa va punem la dispozitie o copie a acestor date; sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.
 • Rectificarea: Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.
 • Stergerea datelor: Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care: acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); dati curs unui drept legal de a va opune; acestea au fost prelucrate ilegal; ne revine o obligatie legala in acest sens. Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara: pentru respectarea unei obligatii legale; pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Exista si alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare. Va rugam sa aveti in vedere ca procesul de stergere al datelor are caracter permanent si ireversibil, orice date sterse neputand fi recuperate.
 • Restrictionarea prelucrarii datelor: Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care: acuratetea lor este contestata, pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs. aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare. Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care: avem consimtamantul dvs.; pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; pentru a proteja drepturile RoPiesa.ro sau ale altei persoane fizice sau juridice.
 • Portabilitatea datelor: Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie portat direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs. si prelucrarea se face prin mijloace automate.
 • Opozitia: Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes. De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.
 • Luarea de decizii automate: Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva: produce efecte juridice cu privire la dvs.; va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa. Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor: ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.; este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.
 • Plangeri: Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

 

       Fara a va afecta dreptul dvs. de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

 

       In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

 

       Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind urmatoarele cai:

 • Utilizarea formularului Retragere consimtamant prelucrare date personale aflat in subsolul paginilor site-ului nostru;
 • Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;
 • Contactarea piesaria.ro folosind detaliile de contact aflate pe pagina http://piesaria.ro

 

       Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte dacă doriti să va exercitati aceste drepturi:

 • Identitate: Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului de client sau numarul de telefon folosit in comenzile fara cont. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.
 • Onorarii: Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.
 • Durata de raspuns: Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.
 • Drepturile tertelor parti: Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.